Un inger s-a ridicat la ceruri – Denisa Raducu

0

Pentru cea care a plecat mult prea repede dintre noi, Sincere condoleante !

VESTE-ȘOC în România. Denisa Raducu a MURIT în ACEASTĂ DIMINEAȚĂ !

Veste cumplită pentru toți fanii Denisei Răducu. Cântăreața de manele, din păcate, a pierdut lupta cu boala cumplită care o măcina de luni bune și, în urmă cu puțin timp, a murit.

Surse din apropierea familiei Denisei Răducu au informat că tânăra a pierdut bătălia cu viaţa, decedând în locuinţa ei din Bucureşti în dimineaţa zilei de astăzi, 23 iulie 2017.
Din păcate, pentru tânăra de 27 de ani, viaţa s-a sfârşit, boala ieşind învingătoare, lăsând în urma ei o familie îndoliată şi plină de durere…

Trecerea în neființă a iubitei cântărețe a fost confirmată de familie. Denisa Răducu a murit, în această dimineață, la ora 04:30, la ea acasă, după 5 luni de suferință cruntă.
Corpul neînsuflețit al Denisei Răducu va fi depus la capela cimitirului Belu din Capitală, au anunțat rudele tinerei. Denisa Manelista a murit în această dimineață, după o lungă și chinuitoare luptă cu o boală necruțătoare, incurabilă
Denisa Manelista a murit. De câteva luni cântăreața se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat. Denisa Manelista a murit. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui “vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava. Denisa Manelista a murit.
Denisa Manelista a murit. Medicii erau rezervați
Denisa Manelista a murit. Starea de sanatate a vedetei de numai 27 de ani era din ce in ce mai precara cu trecerea timpului, iar doctorii au fost tot timpul rezervati in a da verdicte. Ea ajunsese sa se simta din ce in ce mai rau, motiv pentru medicii care o tin sub observatie decisesera la un moment dat sa nu o mai interneze decat pentru sedintele de hidratare si administrarea de calmante. Fata apreciata in lumea muzicii lautaresti ajunsese sa se hraneasca doar cu ajutorul perfuziilor, slabise ingrozitor si nu se mai deplasa pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care au recunoscut in ultimul moment ca practic nu mai erau multe lucruri de facut din punct de vedere medical.
Denisa Manelista a murit. Dorea să se întoarcă acasă
Denisa Manelista a murit. Grav bolnava, cu ultimele puteri, Denisa Raducu si-a anuntat familia ca isi doreste sa se intoarca acasa, la Stefanesti si nu sa zaca pe un pat de spital. Se pare ca acolo ea se simtea in siguranta, dar si mult mai linistita. Corpul neînsuflețit al Denisei Răducu va fi depus la capela cimitirului Belu din Capitală, au anunțat rudele tinerei. Denisa Manelista a murit în această dimineață, după o lungă și chinuitoare luptă cu o boală necruțătoare, incurabilă

Pentru cea care a plecat mult prea repede dintre noi, Sincere condoleante !

sursa: observator.tv

Share.

About Author

** un radio pt inima ta **

Comments are closed.

Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox